Kazalo:

EAL - Sistem prijave: 4 koraki
EAL - Sistem prijave: 4 koraki

Video: EAL - Sistem prijave: 4 koraki

Video: EAL - Sistem prijave: 4 koraki
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2024, Julij
Anonim
EAL - sistem za prijavo
EAL - sistem za prijavo

Uvod

Vi har valgt og lave et adgangskontrol sistem, preko Arduino kanstyres med brikker og kort. Njene bestemmes det hvem der skal imajo tilladelse til at komme igennem en specik dør. Dette lagers i en database, so vi vi oprettet. V podatkovni zbirki sem navedel bruk oprettet og knyttet til en bestemt "Nøgle", på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. være brugbart in forbindelse med tyveri eller lign. Den tilknyttede hjemmeside gifer mulighed for at se hvem der sidst har været igennem døren, and endvidere er det muligt at låse døren op diretet fra hjemmesiden.

Korak: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Komponenta Anvendte:

Nøglebrik

Nøglekort

Arduino Mega 2560.

RFID-RC522.

LED (rød, blå, grøn)

Ogledna plošča.

Ledninger.

Pozicioner za ledninger:

Arduino: pin GRD-RFID-RC522: pin GRD

Arduino: pin 3V-prek plošče-RFID-RC522: pin 3V

Arduino: pin 50-RFID-RC522: pin MISO

Arduino: pin 51-RDID-RC522: pin MOSI

Arduino: pin 52-RFID-RC522: pin SCK

Arduino: pin 53-RFID-RC522: pin SDA

Arduino: pin 5-prek Breadboard-RFID-RC522: pin RST

Arduino: pin 6-prek plošče-RFID-RC522: pin GRØN på LED

Arduino: pin 7-prek plošče-RFID-RC522: pin RØD på LED

Arduino: pin 8-prek plošče-RFID-RC522: pin BLÅ på LED

2. korak: Arduino programiranje

Arduino programiranje
Arduino programiranje

Arduino programer je na voljo za uporabo z RFID -jem. Denne model vam bo pomagal in se vrnil v sistem za prijavo. Der er blevet ændret på hvilke data den skal sende op til databasen. Endvidere er der blevet programmeret og tilføjet funktionen til at låse op fra hjemmesiden da døren bliver styret gennem Arduino. Podatki kot Arduino'en skrivnost in monitoren, ali podatki, ki jih pošilja pošiljatelj do Node-red in video do Databasen. Oddaja programerja najde njeno på siden.

Korak 3: Korak 3 Node-Red

Korak 3 Node-Red
Korak 3 Node-Red
Korak 3 Node-Red
Korak 3 Node-Red
Korak 3 Node-Red
Korak 3 Node-Red

Node-RED je program za brugestil in forbinde forskellige enheder med hinanden. Det er herfra v Arduinu in podatkovni bazi je forbindelse til hinanden og det er også her Arduino’en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt and sende informationer begge veje, det afhænger dog af hvordan man har opsat de forskellige funktioner.

Vi bruger voresuje Node-RED do pošiljanja podatkov kot Arduino'en viser in forbindelse med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 skener, do pošiljanje do Databasen. Ydermere bruges dataene når der skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Opisano na valg

V meniju na strani, ki je namenjena moškemu računalniku, je potrebna funkcija, ki je zasnovana in določena, če ne potrebujete forskelligta, ali komunalne opreme za strojno opremo. Herunder vil der være en beskrivelse for, hvad de funktioner vi har valgt bruges til.

Som vist på billedet har vi til venstre en start funktion der hedder Serial. Ta funkcija je na voljo na podatkovnih vratih v določenem pristanišču. Njen program, ki je na voljo za prenos podatkov, je nameščen kot modtager brez vrat USB. Det er her Arduino'en er koblet til. Podatki o pošiljatelju Arduino'en so najbližji modtaget na pristanišču Node-Red.

Zaporedna funkcija je sestavljena iz 3 forskellige funktionerja. ØVerst har vi valgt en funkcijo der hedder Debug, dens funktion er in fortælle hvilke informationer den får ind, højre side is findes fanen Debug. Åbner man Debug'en vil der her stå de informationer den får ind fra Serial funktionen.

Strengen in midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion. Det er her at vi beder den om at sende de data'er som den får ind videre. Sidste funkcijo, ki je močnejša za hedder MYSQL. Det er den som er kodet til at vide hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

Som sidste led på strongen from Serial har vi Tekst funktionen. Det er som bruges til and skrive til Dashboard/Hjemmeside.

4. korak: 4. korak. Baza podatkov

Korak 4. Baza podatkov
Korak 4. Baza podatkov

Za sistem za prijavo virker optimalt, er der tilknyttet en database, som får oplysninger fra kontrol panelet. De informationer som den modtager er ofte nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Det er her inde in databasen vi knytter de forskellige nøgler til forskellige brugere. I vores tilfælde har vi bygget databasen op med 2 forskellige tabeller. Den ene tabel er hvor man opretter navn, adresse, sted. I den anden tabel er der BrickID, Tid og sted. Ta oznaka je označena kot Node-Red. Når Arduino'en pošiljatelj s sinhronizacijo podatkov, s bliver de modtaget in denne tabel. Hvis man ønsker at vide noget omkring en bestemt person s skrives navnet v personalen in et program, som tilknyttet databasen, in dette tilfælde er det Visual Studio. Njen kan man skrive navnet på den person kot man ønsker at se data på. Her vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID fra den anden tabel. Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til at åbne døren. Det kunne f.eks. også være man søgte på et specifikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det givende tidspunkt.

Priporočena: