Kazalo:

Brezplačno pretvorite (samo približno) katero koli predstavnostno datoteko v (približno) katero koli drugo medijsko datoteko!: 4 koraki
Brezplačno pretvorite (samo približno) katero koli predstavnostno datoteko v (približno) katero koli drugo medijsko datoteko!: 4 koraki

Video: Brezplačno pretvorite (samo približno) katero koli predstavnostno datoteko v (približno) katero koli drugo medijsko datoteko!: 4 koraki

Video: Brezplačno pretvorite (samo približno) katero koli predstavnostno datoteko v (približno) katero koli drugo medijsko datoteko!: 4 koraki
Video: Как заработать на короткометражках YouTube, превратив СТА... 2024, Julij
Anonim
Brezplačno pretvorite (samo približno) katero koli medijsko datoteko v (le približno) katero koli drugo medijsko datoteko!
Brezplačno pretvorite (samo približno) katero koli medijsko datoteko v (le približno) katero koli drugo medijsko datoteko!

Moj prvi pouk, bravo! Kakorkoli že, v Googlu sem iskal brezplačen program, ki bi moje datoteke.flv Youtube pretvoril v bolj univerzalno obliko, na primer.wmv ali.mov. Iskal sem nešteto forumov in spletnih mest, nato pa našel program, imenovan SUPER ali poenostavljeno univerzalno kodiranje in upodabljanje predvajalnikov, ki kodira (pretvori): 3GP v 3GP, 3GP v AVC, 3GP v AVI, 3GP v DivX, 3GP v FLV, 3GP v H264, 3GP v MP4, 3GP v MPG, 3GP v XviD, ASF v 3GP, ASF v AVC, ASF v DivX, ASF v FLV, ASF v H264, ASF v MP4, ASF v MPG, ASF v XviD, AVC v AVC, AVC v AVI, AVC v DivX, AVC v FLV, AVC v H264, AVC v MP4, AVC v MPG, AVC v XviD, AVI v 3GP, AVI v AVC, AVI v AVI, AVI v FLV, AVI v H264, AVI v MP4, AVI v MPG, AVI v XviD, DivX v 3GP, DivX v AVC, DivX v AVI, DivX v DivX, DivX v FLV, DivX v H264, DivX v MP4, DivX v MPG, DivX v XviD, DVB v AVI, DVB v DivX, DVB v DVD, DVB v FLV, DVB v XviD, FLV v 3GP, FLV v AVI, FLV v DivX, FLV v DVD, FLV v H264, FLV v MP4, FLV v MPG, FLV v VOB, FLV v XviD, H264 v 3GP, H264 v AVC, H264 v AVI, H264 v DivX, H264 v FLV, H264 v H264, H264 v MP4, H264 v MPG, H264 v WMV, HDTV v AVI, HDTV v DivX, HDTV v DVD, HDTV v FLV, HDTV v H264, HDTV v MP4, HDTV v MPG, HDTV v VOB, HDTV v XviD, MOV v 3GP, MOV v AVC, MOV v AVI, MOV v DivX, MOV v FLV, MOV v H264, MOV v MP4, MOV v MPG, MOV v XviD, MKV v 3GP, MKV v AVC, MKV v AVI, MKV v DivX, MKV v FLV, MKV v H264, MKV v MP4, MKV v MPG, MKV v XviD, MP4 v 3GP, MP4 v AVC, MP4 v AVI, MP4 v DivX, MP4 v FLV, MP4 v H264, MP4 v MP4, MP4 v MPG, MP4 v XviD, MPG v 3GP, MPG v AVC, MPG v AVI, MPG v DivX, MPG v FLV, MPG v H264, MPG v MP4, MPG v MPG, MPG v XviD, OGM v 3GP, OGM v AVC, OGM v AVI, OGM v DivX, OGM v FLV, OGM v H264, OGM v MP4, OGM v MPG, OGM v XviD, RM v 3GP, RM v AVI, RM v DivX, RM v FLV, RM v H264, RM v MP4, RM v MPG, RM v XviD, VOB v 3GP, VOB v AVI, VOB v DivX, VOB v FLV, VOB v H264, VOB v MP4, VOB v M PG, VOB v XviD, SWF v 3GP, SWF v AVC, SWF v AVI, SWF v DivX, SWF v FLV, SWF v MP4, SWF v MPG, SWF v XviD, WMV v 3GP, WMV v AVI, WMV v DivX, WMV v FLV, WMV v H264, WMV v MP4, WMV v MPG, WMV v XviD, XviD v 3GP, XviD v AVI, XviD v DivX, XviD v FLV, XviD v H264, XviD v MP4, XviD v MPG, XviD v XviD Samo o vsaki večpredstavnostni datoteki v kateri koli drugi večpredstavnostni datoteki brezplačno. Ko sem to videl, sem nagonsko mislil, da gre za vohunsko programsko opremo, zlonamerno programsko opremo ali virus. Skeniral sem ga torej s preverjalnikom protivirusnih povezav Dr. Web in ni našel ničesar. Nato sem ga skeniral z več spletnimi bralniki povezav in še vedno ni prišlo do nič. Potem se mi je zdelo razumno varno prenesti. Bom nadaljeval in rekel, da sem ga skeniral z vsem v svojem arzenalu, Symantec AntiVirus, Spybot: Search and Destroy itd. Tako sem ga končno zagnala in to je bila najbolj nora, super brezplačna programska oprema, kar sem jih videl. Torej, zdaj, ko smo vsi na isti strani, pojdimo na 2. korak.

1. korak: Prenesite

Lahko prenesete S. U. P. E. R. tukaj. Samo kliknite povezavo »Prenesi z mesta orodja avtorjev« in ta se bo začel nalagati na vaš računalnik. (in zadnji, na žalost) ima težave s pretvorbo. Prosimo, uporabite zrcalno povezavo, ki je navedena pri prenosu S. U. P. E. R. (ker gre za starejšo različico) ali pa naletite na nekatere težave.

2. korak: Nastavitev

Ko naložite datoteko, odprite namestitev (SUPERsetup.exe) in jo pojdite skozi.

Korak: Pretvorite

Pretvorba
Pretvorba

Odprite S. U. P. E. R. in povlecite svoje videoposnetke/glasbo/grafiko na seznam pod 'DROP A VALID MULTIMEDIA FILE HERE'. Nato izberite izhodni vsebnik (kakšno datoteko želite na koncu). Če želite, lahko spremenite dodatne funkcije v kategorijah 'VIDEO' in 'AUDIO'. Ko končate, kliknite gumb na dnu okna z napisom »Kodiraj (aktivne datoteke)«.

4. korak: Končano

Končali ste! Komentirajte ta Instructable =). Uredite: Če tudi želite zajeti predmete s spletnega mesta, na primer videoposnetek na Youtube, priporočam UnPlug, res kul razširitev Firefoxa, ki vam omogoča enostavno izvlečenje skoraj vsega na spletnem mestu. Lahko ga dobite tukaj.

Priporočena: